-50%

50% έκπτωση σε Θερμοκηπιακή Κατασκευή

Έκπτωση 50% στη σχεδίαση και κατασκευή θερμοκηπιακής κατασκευής. Επενδύστε σε ένα θερμοκήπιο σύγχρονης αισθητικής και ιδιαίτερα ενισχυμένης κατασκευής!

Για να δείτε ή να εκτυπώσετε τον κωδικό της προσφοράς θα πρέπει να έχετε συνδεθεί. Αν είστε νέος χρήστης πατείστε εγγραφή και ακολουθήστε τα βήματα. Αν έχετε εγγραφεί τότε πατήστε σύνδεση!

Η εταιρία (επωνυμία επιχείρησης) αναλαμβάνει την ολοκληρωμένη μελέτη και κατασκευή του θερμοκηπίου σας, από το αρχικό στάδιο αποτύπωσης του αγροκτήματος έως και την τελική ανέγερση και ολοκληρωμένη κατασκευή.

Προστατεύστε την καλλιέργειά σας από τις αφιλόξενες συνθήκες του περιβάλλοντος. Δημιουργήστε ελεγχόμενο μικροκλίμα με την βοήθεια της κατάλληλης θερμοκηπιακής κατασκευής και εξοπλισμού και δείτε τις αποδόσεις της εκμετάλλευσης σας να ανεβαίνουν διαπιστώνοντας παράλληλα την ποιότητα των προϊόντων σας.

Η προσφορά περιλαμβάνει επιλογή μεταξύ:

  • γοτθικής ή τροποποιημένης τοξωτής ή
  • τούνελ

θερμοκηπιακής κατασκευής.

Ο σχεδιασμός των συστημάτων γίνεται από εξειδικευμένο γεωπόνο για την ιδανική προσαρμογή στις ανάγκες της καλλιέργειας.

 Παρατηρήσεις:

  • Κάθε κουπόνι είναι ατομικό.
  • Κάθε χρήστης μπορεί να προμηθευτεί απεριόριστα κουπόνια για προσωπική χρήση και απεριόριστα υπό μορφή δώρου.
  • Δυνατότητα εξαργύρωσης κουπονιού έως (ημερομηνία λήξης κουπονιού).
Περιγραφή Εταιρείας
Photo Gallery
Video Gallery
Χάρτης

Διακριτικός Τίτλος: Διακριτικός Τίτλος Επιχείρησης

Διεύθυνση: Διεύθυνση επιχείρησης

Τηλέφωνο: Τηλέφωνο επιχείρησης

Κινητό: Αρ. Κινητού Τηλεφώνου

Fax: Fax επιχείρησης

email: to_email_mou@email.com

Web: http://www.to_site_mou.gr

Υπεύθυνος: Ονομ/νο Υπευθύνου Επιχείρησης

Επωνυμία επιχείρησης

Η (επωνυμία επιχείρησης) πρωτοπορεί στην Ελληνική αγορά εδώ και (….) δεκαετίες. Με κύρια δραστηριότητα την κατασκευή μεταλλικών θερμοκηπίων από γαλβανισμένο σιδηροσκελετό κατασκευάζει πάνω από (…) τύπους θερμοκηπίων, καλύπτοντας έτσι όλη την απαιτούμενη ποικιλία στον συγκεκριμένο τομέα.

Χάρη στο άριστα καταρτισμένο προσωπικό της η (επωνυμία επιχείρησης), είναι πρωτοπόρος στη σχεδίαση, την έρευνα και τη βελτίωση των κατασκευών της. Στον πλήρως αυτοματοποιημένο και υπερσύγχρονο χώρο παραγωγής των (..)τ.μ., εξασφαλίζει στους πελάτες της  προϊόντα πιστοποιημένης υψηλής ποιότητας, σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ποιότητας ISO9001:2000.