-50%

50% έκπτωση σε καλύμματα επίπλων για να αλλάξετε την εικόνα του σπιτιού σας

50% έκπτωση για καλύμματα επίπλων. Εκμεταλλευτείτε την προσφορά και ανανεώστε το σπίτι σας χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία! Υφάσματα για το σπίτι από μοναδικές συλλογές σε εντυπωσιακά σχέδια.

Για να δείτε ή να εκτυπώσετε τον κωδικό της προσφοράς θα πρέπει να έχετε συνδεθεί. Αν είστε νέος χρήστης πατείστε εγγραφή και ακολουθήστε τα βήματα. Αν έχετε εγγραφεί τότε πατήστε σύνδεση!

Εάν νιώθετε ότι τα έπιπλά σας εξακολουθούν να είναι άνετα αλλά η εικόνα τους είναι ξεπερασμένη και τα έχετε βαρεθεί ή εάν έχετε νοικιάσει ένα επιπλωμένο διαμέρισμα και τα έπιπλά του δεν σας εκφράζουν, η λύση είναι εύκολη. Είναι ένας προσιτός και απλός τρόπος για να δώσετε στα έπιπλά σας μια νέα και μοντέρνα εικόνα.

Η προσφορά περιλαμβάνει:

  • Ένα Κουπόνι έκπτωσης 50% σε καλύμματα επίπλων για να ανανεώσετε το σπίτι σας
  • Κάθε χρήστης μπορεί να προμηθευτεί απεριόριστα κουπόνια και να χρησιμοποιηθούν είτε από τον ίδιο είτε με τη μορφή δώρου, από συγγενείς ή φίλους.

Παρατηρήσεις:

  • Η προσφορά δεν ισχύει για χονδρική πώληση.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την επίσκεψη σας στο χώρο.
  • Tο κουπόνι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με άλλη προσφορά.

 

Περιγραφή Εταιρείας
Photo Gallery
Video Gallery
Χάρτης

Διακριτικός Τίτλος: Διακριτικός Τίτλος Εταιρείας

Διεύθυνση: Διεύθυνση Εταιρείας

Τηλέφωνο: Τηλέφωνο επιχείρησης

Κινητό: Κινητό επιχείρησης

Fax: Fax Εταιρείας

email: to_email_mou@email.com

Web: http://www.to_site_mou.gr

Υπεύθυνος: Υπεύθυνος Εταιρείας

Επωνυμία Εταιρείας

Με πολυετή παρουσία, στο χώρο των καλυμμάτων επίπλων, η (Όνομα Επιχείρησης) σας δίνει νέες προτάσεις, αλλά και πολύ καλές δημιουργίες για το σαλόνι σας, το καθιστικό σας, την κρεβατοκάμαρά σας!

Απευθυνόμαστε τόσο σε ιδιώτες, σε εσάς δηλαδή που θέλετε να ανανεώσετε τα υφάσματα των επίπλων σας, καθώς αναλαμβάνουμε ανάκλινδρα, μπερζέρες, πολυθρόνες, όσο και σε  επαγγελματίες για όλες τις επιχειρήσεις, καφετέριες, ταβέρνες, τραπεζομάντιλα, ναπερόν μικρού και μεγάλου μεγέθους, ξενοδοχεία και μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες , σε πολύ χαμηλές τιμές.

Ο τρόπος που εργαζόμαστε είναι απλός και επαγγελματικός. Μας καλείτε στον χώρο σας, ερχόμαστε, βλέπουμε την εργασία που χρειάζεται να κάνουμε, π.χ. παίρνουμε μέτρα από τον καναπέ ή την πολυθρόνα που θέλετε να ντύσετε, προσέξτε, δεν θα σας τον στερήσουμε από τον χώρο σας, μπορείτε να τον χρησιμοποιείται μέχρι εμείς να ετοιμάσουμε τα υφάσματα.