-50%

50% Έκπτωση σε Μηχανές Γραφείου, για να μια πιο ευκολη εργασια!

Εξοπλίστε την επιχείρηση σας οικονομικά με 50% έκπτωση σε μηχανές γραφείου!

Για να δείτε ή να εκτυπώσετε τον κωδικό της προσφοράς θα πρέπει να έχετε συνδεθεί. Αν είστε νέος χρήστης πατείστε εγγραφή και ακολουθήστε τα βήματα. Αν έχετε εγγραφεί τότε πατήστε σύνδεση!

Ενσωματώνοντας λειτουργίες εκτυπωτή, φωτοτυπικού, σκάνερ ακόμα και φαξ τα πολυμηχανήματα έχουν γίνει ένα βασικό και χρήσιμο εργαλείο για πολλές λύσεις και για όλες τις τσέπες. Χωρίς να καταλαμβάνουν ιδιαίτερα μεγάλο όγκο, συνδυάζουν τις λειτουργίες δύο και τριών μηχανημάτων και μας εξοικονομούν χώρο και ρεύμα. Στα λοιπά χαρακτηριστικά καλό θα ήταν να δώσουμε βάση στην ευκολία χειρισμού του πολυμηχανήματος και στο πόσες λειτουργίες μπορεί να κάνει χωρίς να χρειάζεται να το έχουμε συνδεδεμένο με τον υπολογιστή.

Η προσφορά περιλαμβάνει:

  • Ένα Κουπόνι έκπτωσης 50%  σε μηχανες γραφείου.
  • Τα κουπόνια δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν αθροιστικά.

Ωράριο λειτουργίας:

  • Δευτέρα-Τετάρτη και Σάββατο 09:00-15:00
  • Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 09:00-14:00 & 17:00-21:00

Παρατηρήσεις:

  • Η προσφορά δεν ισχύει για χονδρική πώληση.
  • Η προσφορά ισχύει για συγκεκριμένα μοντέλα
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την επίσκεψη σας στο χώρο.

 

Περιγραφή Εταιρείας
Photo Gallery
Video Gallery
Χάρτης

Διακριτικός Τίτλος: Διακριτικός Τίτλος Εταιρείας

Διεύθυνση: Διεύθυνση Εταιρείας

Τηλέφωνο: Τηλέφωνο επιχείρησης

Κινητό: Κινητό επιχείρησης

Fax: Fax Εταιρείας

email: to_email_mou@email.com

Web: http://www.to_site_mou.gr

Υπεύθυνος: Υπεύθυνος Εταιρείας

Επωνυμία Εταιρείας

Η (Όνομα Επιχείρησης) ιδρύθηκε το (…) για να καλύψει το κενό που υπήρχε στην εκμετάλλευση των δυνατοτήτων της ψηφιακής τεχνολογίας. Στις δραστηριότητες μας περιλαμβάνονται οι αυτοματισμοί γραφείου, οι εφαρμογές πληροφορικής και τα συστήματα τελικής επεξεργασίας. Στόχος μας είναι η αύξηση της παραγωγικότητας και η μείωση του κόστους λειτουργίας της επιχείρησης σας.

Η  Επιχείρησή μας, αξιοποιώντας την εμπειρία της, στην εισαγωγή και εμπορία ψηφιακών φωτοαντιγραφικών και εκτυπωτικών μηχανών τελευταίας τεχνολογίας, σας προτείνει τις καταλληλότερες λύσεις αγοράς εξοπλισμού της επιχείρησης σας. Παρέχουμε προϊόντα μόνο των κορυφαίων κατασκευαστών παγκοσμίως για να εξασφαλίσουμε την ποιότητα κατασκευής την αξιοπιστία και την υποστήριξη που κάθε σύγχρονη επιχείρηση απαιτεί.