-50%

50% έκπτωση σε μοναδικά Υφάσματα για να ανανεώσετε το σπίτι σας

50% έκπτωση σε υφάσματα που καλύπτουν κάθε ανάγκη σας. Εκμεταλλευτείτε την προσφορά και ανανεώστε το σπίτι σας χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία! Υφάσματα για το σπίτι από συγκεκριμένες συλλογές και σε μοναδικά σχέδια.

Για να δείτε ή να εκτυπώσετε τον κωδικό της προσφοράς θα πρέπει να έχετε συνδεθεί. Αν είστε νέος χρήστης πατείστε εγγραφή και ακολουθήστε τα βήματα. Αν έχετε εγγραφεί τότε πατήστε σύνδεση!

Έχετε την ικανότητα να ράβετε κουρτίνες, καλύμματα σαλονιών ή θέλετε να ντύσετε τις παλιές σας πολυθρόνες;  Η νεα  μας συλλογή με τα υφάσματα όπου μπορείτε να προμηθευτείτε όσα μέτρα επιθυμείτε, θα σας αφήσει έκπληκτους. Ιδιαίτερα σχέδια σε προσεγμένες τιμές ποτέ δεν περνάνε απαρατήρητα!

Η προσφορά περιλαμβάνει:

  • Ένα Κουπόνι έκπτωσης 50%  σε υφάσματα για να ανανεώσετε το σπίτι σας.
  • Μπορούν να προμηθευτούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν είτε από τον ίδιο είτε με τη μορφή δώρου, από συγγενείς ή φίλους.

Παρατηρήσεις:

  • Η προσφορά δεν ισχύει για χονδρική πώληση.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την επίσκεψη σας στο χώρο.
  • Tο κουπόνι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με άλλη προσφορά.

 

Περιγραφή Εταιρείας
Photo Gallery
Video Gallery
Χάρτης

Διακριτικός Τίτλος: Διακριτικός Τίτλος Εταιρείας

Διεύθυνση: Διεύθυνση Εταιρείας

Τηλέφωνο: Τηλέφωνο επιχείρησης

Κινητό: Κινητό επιχείρησης

Fax: Fax Εταιρείας

email: to_email_mou@email.com

Web: http://www.to_site_mou.gr

Υπεύθυνος: Υπεύθυνος Εταιρείας

Επωνυμία Εταιρείας

Η εταιρεία (Όνομα Επιχείρησης) δραστηριοποιείται από το (…) στο χώρο του υφάσματος επιπλώσεων, κουρτίνας, χαρτιών ταπετσαρίας, μοκετών, μαξιλαριών και συναφών αξεσουάρ.
Με βαθιά γνώση και εμπειρία, η εταιρεία (Όνομα Επιχείρησης) προτείνει στον πελάτη ολοκληρωμένες λύσεις διακόσμησης, άψογης αισθητικής και φινέτσας για την δημιουργία ή την αναδιαμόρφωση του προσωπικού ή του επαγγελματικού του χώρου. Οι ολοκληρωμένες και εξειδικευμένες προτάσεις της σε διαμερίσματα, εξοχικά και ξενοδοχεία πάντα στις πιο προσιτές τιμές, δικαίως τη φέρνουν στην κορυφή των προτιμήσεών σας.