-50%

50% Έκπτωση σε Παπούτσια για τους μικρούς μας φίλους

Καλό φθινόπωρο και καλή σχολική χρονιά. Επιλέξτε από τη νέα μας χειμερινή κολεξιόν παπουτσάκια σε μοντέρνα σχέδια για τους μικρούς μας φίλους στο σχέδιο που σας αρέσει και κερδίστε έκπτωση 50%.

Για να δείτε ή να εκτυπώσετε τον κωδικό της προσφοράς θα πρέπει να έχετε συνδεθεί. Αν είστε νέος χρήστης πατείστε εγγραφή και ακολουθήστε τα βήματα. Αν έχετε εγγραφεί τότε πατήστε σύνδεση!

Τα γνησιότερα υλικά, οι υψηλότερες προδιαγραφές κατασκευής , οι τελευταίες εξελίξεις της μόδας σε σχέδια και χρώματα!

Μια ολοκληρωμένη συλλογή που ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις των μικρών μας φίλων, με πρωτότυπες μοντέρνες προτάσεις για την τρυφερή εποχή της παιδικής αθωότητας. Η παιδική collection της (όνομα εταιρείας) περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία χαριτωμένων σχεδίων, που είναι σίγουρο ότι θα αγαπήσουν οι μικροί μας καταναλωτές.

Η προσφορά περιλαμβάνει:

  • Ένα ζευγάρι παιδικά παπούτσια δικής σας επιλογής από τη νέα φθινοπωρινή- χειμερινή κολεξιόν σε αμέτρητα σχέδια και χρώματα για αγόρια και κορίτσια.

Παρατηρήσεις:

  • Η προσφορά ισχύει έως (ημ/νία λήξης κουπονιού).
  • Μπορείτε να προμηθευτείτε απεριόριστα κουπόνια για προσωπική χρήση ή ως δώρα, για συγγενείς και φίλους.
  • Tο κουπόνι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με άλλη προσφορά.
  • Ώρες επικοινωνίας: Καθημερινά 09:00 – 14:00 και 17:00 – 21:00.
Περιγραφή Εταιρείας
Photo Gallery
Video Gallery
Χάρτης

Διακριτικός Τίτλος: Διακριτικός Τίτλος Εταιρείας

Διεύθυνση: Διεύθυνση Εταιρείας

Τηλέφωνο: Τηλέφωνο επιχείρησης

Κινητό: Αρ. Κινητού Τηλεφώνου

Fax: Fax Εταιρείας

email: to_email_mou@email.com

Web: http://www.to_site_mou.gr

Υπεύθυνος: Ονομ/νο Υπευθύνου Εταιρείας

Επωνυμία Εταιρείας

Η (Όνομα επιχείρησης) με έντονο το συναίσθημα ευθύνης αφιέρωσε τις δυνάμεις της αποκλειστικά στο παιδί σχεδιάζοντας μια πλήρη γκάμα υποδημάτων υψηλής ποιότητας για κάθε ηλικία και χρήση.Τα γνησιότερα υλικά, οι υψηλότερες προδιαγραφές κατασκευής και εφαρμογής, οι τελευταίες εξελίξεις της μόδας σε φόρμες, σχέδια και χρώματα, αποτελούν καθημερινή δέσμευσή μας και θεμέλιο λίθο της φιλοσοφίας μας.Ένα παιδικό παπούτσι είναι το μέσο που θα βοηθήσει το παιδί να κάνει τα πρώτα του βήματα στον κόσμο. Είναι το μέσο που θα το βοηθήσει να μάθει να εξερευνήσει, να ανακαλύψει. Περισσότερο από όλα όμως είναι το όχημα για τη σωστή του ανάπτυξη, την ισορροπία και τη στήριξη του σώματός του, είναι δηλαδή η βάση της υγείας του.Από το ξεκίνημά μας, εστιάσαμε όλη μας την προσοχή στα πρώτα βήματα του παιδιού. Τα υποδήματα κατασκευάζονται μόνο από φυσικά γνήσια δέρματα, οι φόρμες επιλέγονται με ιδιαίτερη προσοχή, οι σόλες επίσης, έτσι ώστε ένα παιδί να κάνει τα πρώτα του βήματα με τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια.