-50%

50% Έκπτωση σε πούρα και είδη καπνιστού

50% Έκπτωση στα αξεσουάρ καπνού. Μοναδική ευκαιρία για ολους τους καπνιστές!

Για να δείτε ή να εκτυπώσετε τον κωδικό της προσφοράς θα πρέπει να έχετε συνδεθεί. Αν είστε νέος χρήστης πατείστε εγγραφή και ακολουθήστε τα βήματα. Αν έχετε εγγραφεί τότε πατήστε σύνδεση!

Μεγάλη ποικιλία από επιλεγμένα πούρα (Αβάνας, Aγίου Δομίνικου, Νικαράγουας και Davidoff) κάθε μεγέθους, σχήματος και διαμέτρου τα οποία συντηρούνται σε ιδανικές συνθήκες για να διατηρείται αναλλοίωτο το μοναδικό άρωμα και η γεύση τους.

Πλούσια συλλογή από επιλεγμένα αξεσουάρ όπως εξαρτήματα κοπής και συντήρησης πούρων, αναπτήρες, τασάκια, πίπες και άλλα που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού καπνιστή.

Η προσφορά περιλαμβάνει:

  • Ένα Κουπόνι έκπτωσης 50%  σε αξεσουάρ καπνού.
  • Κάθε χρήστης μπορεί να προμηθευτεί απεριόριστα κουπόνια και να χρησιμοποιηθούν είτε από τον ίδιο είτε με τη μορφή δώρου, από συγγενείς ή φίλους.

 

Παρατηρήσεις:

  • Η προσφορά δεν ισχύει για χονδρική πώληση.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την επίσκεψη σας στο χώρο.
  • Tο κουπόνι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με άλλη προσφορά.

 

Περιγραφή Εταιρείας
Photo Gallery
Video Gallery
Χάρτης

Διακριτικός Τίτλος: Διακριτικός Τίτλος Εταιρείας

Διεύθυνση: Διεύθυνση Εταιρείας

Τηλέφωνο: Τηλέφωνο επιχείρησης

Κινητό: Κινητό επιχείρησης

Fax: Fax Εταιρείας

email: to_email_mou@email.com

Web: http://www.to_site_mou.gr

Υπεύθυνος: Υπεύθυνος Εταιρείας

Επωνυμία Εταιρείας

Η (Όνομα Επιχείρησης)   δραστηριοποιείται  στον χωρο των ειδών καπνιστού.
Τα προϊόντα μας είναι κατασκευασμένα με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι αναπτήρες έχουν πιστοποιήσεις ISO 9994:2002, TUV, GS. Τα προϊόντα μας καλύπτουν ενα ευρύ φάσμα απο αναπτήρες μιας χρήσης μεχρι και αναπτήρες zippo. Τα προϊόντα της σειράς (όνομα) αποτελούν ένα ξεχωριστό ανδρικό δώρο, με φανατικούς συλλέκτες, και με παρουσία πέραν των 20 χρόνων στην ελληνική αγορά.

Η εταιρεία μας διανέμει τα κορυφαίας ποιότητας χαρτάκια στριφτού τσιγάρου, καθώς και φίλτρα όλων των διαστάσεων – μηχανάκια στριφτού τσιγάρου – άδεια τσιγάρα – φίλτρα τσιγάρων – ρολά τσιγαρόχαρτα.

Η εταιρεία μας, διαθέτει μια πολύ μεγάλη γκάμα από εξειδικευμένα είδη καπνιστού (bongs _ waterpipes _ chillums _ griders_filter tips_pipes_καπνοθήκες_ταμπακιέρες) καλύπτοντας και τον πιο απαιτητικό καπνιστή.