-50%

50% Έκπτωση σε στρώματα υπνου, γιατι ο υπνος ειναι υγεια!

50% έκπτωση σε στρώματα για να απολαμβάνεται τον πιο ξεκούραστο ύπνο! Απολαύστε ένα ξεκούραστο ύπνο κάθε βράδυ, αλλά κυρίως κερδίστε μοναδική ενέργεια και ευεξία για το επόμενο πρωί!

Για να δείτε ή να εκτυπώσετε τον κωδικό της προσφοράς θα πρέπει να έχετε συνδεθεί. Αν είστε νέος χρήστης πατείστε εγγραφή και ακολουθήστε τα βήματα. Αν έχετε εγγραφεί τότε πατήστε σύνδεση!

Ο ύπνος είναι η κύρια πηγή ξεκούρασης για τον οργανισμό. Ο μέσος όρος ύπνου για τον άνθρωπο κυμαίνεται μεταξύ 7-8 ωρών ημερησίως. Καλύπτει, δηλαδή, περίπου το 1/3 της ζωής του. Γι’ αυτό είναι απαραίτητο να του εξασφαλιστούν οι καλύτερες συνθήκες και προϋποθέσεις. Βασικότερη όλων είναι το στρώμα.
Οι έρευνες που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα δείχνουν ότι οι καταναλωτές έχουν αντιληφθεί πλέον την τεράστια σημασία που έχει η επιλογή ενός σωστού στρώματος, προκειμένου να διασφαλιστεί η υγιεινή και η αντοχή του σε βάθος χρόνου, αλλά και, κυρίως, η καλή ποιότητα του ύπνου.

Η προσφορά περιλαμβάνει:

  • Ένα Κουπόνι έκπτωσης 50%  σε στρώματα για τέλειο ύπνο!
  • Τα κουπόνια δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν αθροιστικά.
  • Κάθε χρήστης μπορεί να προμηθευτεί απεριόριστα κουπόνια και να χρησιμοποιηθούν είτε από τον ίδιο είτε με τη μορφή δώρου, από συγγενείς ή φίλους.

Παρατηρήσεις:

  • Η προσφορά δεν ισχύει για χονδρική πώληση.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την επίσκεψη σας στο χώρο.

 

Περιγραφή Εταιρείας
Photo Gallery
Video Gallery
Χάρτης

Διακριτικός Τίτλος: Διακριτικός Τίτλος Εταιρείας

Διεύθυνση: Διεύθυνση Εταιρείας

Τηλέφωνο: Τηλέφωνο επιχείρησης

Κινητό: Κινητό επιχείρησης

Fax: Fax Εταιρείας

email: to_email_mou@email.com

Web: http://www.to_site_mou.gr

Υπεύθυνος: Υπεύθυνος Εταιρείας

Επωνυμία Εταιρείας

Ξεκινήσαμε την πορεία μας το (…) στον χωρο του συνχρονου στρωματος. Απο τοτε το κατάστημα μας διαθέτει τη πιο ολοκληρωμένη συλλογή στρωμάτων, κρεβατιών, μαξιλαριών και σεντονιών των εταιριών (αναφορά εταιρειών)  καλύπτοντας τις ανάγκες κάθε ανθρώπου.

Το έμπειρο και ενημερωμένο προσωπικό μας, βρίσκεται δίπλα σας για να σας εξυπηρετήσει και να απαντήσει σε όλες  τις ερωτήσεις και να λύσει όλες σας τις απορίες. Θα σας καθοδηγήσει και θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το στρώμα που πραγματικά σας ταιριάζει.

Η μοναδικότητα του καταστήματός μας είναι ότι ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να δει και να επιλέξει ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία στρωμάτων από όλες τις εταιρείες, και συγχρόνως στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.