-50%

50% έκπτωση σε ταπετσαρίες τοίχου για να ανανεώσετε το σπίτι σας

 50% έκπτωση σε ταπετσαρίες τοίχου από μοναδικές συλλογές σε αμέτρητα σχέδια. Εκμεταλλευτείτε την προσφορά και ανανεώστε το σπίτι σας χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία!

Για να δείτε ή να εκτυπώσετε τον κωδικό της προσφοράς θα πρέπει να έχετε συνδεθεί. Αν είστε νέος χρήστης πατείστε εγγραφή και ακολουθήστε τα βήματα. Αν έχετε εγγραφεί τότε πατήστε σύνδεση!

Οι ταπετσαρίες τοίχου έχουν περάσει σε μια νέα διάσταση διακόσμησης χώρου. Σας δίνουν την δυνατότητα όχι μόνο να δώσετε στον χώρο σας το στυλ που του αρμόζει αλλά και να τον αλλάζετε όσο συχνά εσείς επιθυμείτε, μέσα από μια ανεξάντλητη γκάμα χρωμοσχεδίων!

Δώστε άλλη διάσταση στο χώρο σας! Βρείτε την εικόνα που σας αρέσει μέσα από τις κατηγορίες μας ή χρησιμοποιήστε τη δικιά σας και διακοσμήστε το χώρο σας με μοναδικό τρόπο.

Η προσφορά περιλαμβάνει:

  • 50% έκπτωση σε ταπετσαρίες τοίχου από μοναδικές συλλογές σε αμέτρητα σχέδια.
  • Ο κάθε πελάτης μπορεί να προμηθευτεί απεριόριστα κουπόνια.

 

Παρατηρήσεις:

  • Η προσφορά δεν ισχύει για χονδρική πώληση.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την επίσκεψη σας στο χώρο.
  • Tο κουπόνι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με άλλη προσφορά.

 

Περιγραφή Εταιρείας
Photo Gallery
Video Gallery
Χάρτης

Διακριτικός Τίτλος: Διακριτικός Τίτλος Εταιρείας

Διεύθυνση: Διεύθυνση Εταιρείας

Τηλέφωνο: Τηλέφωνο επιχείρησης

Κινητό: Κινητό επιχείρησης

Fax: Fax Εταιρείας

email: to_email_mou@email.com

Web: http://www.to_site_mou.gr

Υπεύθυνος: Υπεύθυνος Εταιρείας

Επωνυμία Εταιρείας

Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα δειγματολογίων των περισσοτέρων εταιρειών, ταπετσαρίες με ποικιλία σε σχέδια, χρώματα και υλικά καλύπτοντας όλες τις ανάγκες για όλους τους χώρους όπως σπίτια,καταστήματα, γραφεία, ξενοδοχεία, πλοία.

Η μακροχρόνια εμπειρία και οι έμπιστοι συνεργάτες μας αποτελούν εγγύηση των υπηρεσιών που παρέχουμε, από την μελέτη έως την υλοποίηση των ιδανικότερων λύσεων για τις ανάγκες του χώρου σας.

Πρωτότυπες ιδέες και έξυπνες προτάσεις από ειδικούς του χώρου σύμφωνα πάντα με το γούστο και την αισθητική των πελατών μας.

Στα δειγματολόγια μας θα βρείτε ταπετσαρίες νέας γενιάς (vlies-non woven), καθώς και συγκεκριμένα υλικά που βοηθούν τους επαγγελματίες στο χώρο της διακόσμησης.

Τα οργανωμένα συνεργεία μας αναλαμβάνουν υπεύθυνα και με συνέπεια την τοποθέτηση στο χώρο σας.