-50%

50% Έκπτωση σε Υπηρεσίες Ανάκαμψης Επιχειρήσεων

Πιστεύετε ότι η επιχείρησή σας δυσλειτουργεί;Η (όνομα επιχείρησης) πραγματοποιεί τους απαραίτητους ελέγχους και σας υποστηρίζει στην εφαρμογή των στρατηγικών ανάκαμψης που θα επιχειρήσουν να αντιμετωπίσουν, άμεσα και αποτελεσματικά, απαιτητικά και δυσεπίλυτα προβλήματα της επιχείρησης, αλλά και να δημιουργήσουν νέες βάσεις με μακροχρόνια διάρκεια.

Για να δείτε ή να εκτυπώσετε τον κωδικό της προσφοράς θα πρέπει να έχετε συνδεθεί. Αν είστε νέος χρήστης πατείστε εγγραφή και ακολουθήστε τα βήματα. Αν έχετε εγγραφεί τότε πατήστε σύνδεση!
Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε σύνθετα και δύσκολα οικονομικά προβλήματα, τα στελέχη της ( όνομα εταιρείας) είναι σε θέση να παρουσιάσουν και να υποστηρίξουν μια στρατηγική και έναν μηχανισμό για την έξοδο από την κρίση.

Η (όνομα επιχείρησης) διαθέτει ένα έμπειρο και άρτια καταρτισμένο επιτελείο συνεργατών, που αναλύουν σε βάθος τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε, από όπου και αν προέρχονται και σας καθοδηγούν, βήμα-βήμα, στις ενέργειες που απαιτούνται για να βγείτε από την κρίση, να ανακάμψετε και αναπτυχθείτε!

Εάν πιστεύετε ότι η επιχείρησή σας δυσλειτουργεί, κάτω από το βάρος εσωτερικών θεμάτων όπως…

  • Πτώση Πωλήσεων
  • Μείωση Διαθέσιμων Μετρητών
  • Αδυναμία Ανάπτυξης
  • Επισφαλείς Πελάτες
  • Ανεξέλεγκτα Υπόλοιπα σε Προμηθευτές
  • Αδυναμία Διαπραγμάτευσης για Ρυθμίσεις Χρεών
  • Υψηλό Κόστος Λειτουργίας
  • Οργανωτικά / Διοικητικά Προβλήματα
τότε είμαστε έτοιμοι να σας βγάλουμε από το αδιέξοδο αυτό! Η γνώση, η εμπειρία και οι ικανότητες των στελεχών μας στην επίλυση χρηματοοικονομικών και λειτουργικών προβλημάτων θα επιφέρει την σταθεροποίηση, χρηματοοικονομική αναδιάρθρωση και αναχρηματοδότηση και αναδιοργάνωση της επιχείρησής σας!
Παρατηρήσεις:
  • Θα πρέπει να κλείσετε τηλεφωνικό ραντεβού στο τηλέφωνο 2310999999.
Περιγραφή Εταιρείας
Photo Gallery
Video Gallery
Χάρτης

Διακριτικός Τίτλος: Διακριτικός Τίτλος Επιχείρησης

Διεύθυνση: Διεύθυνση Εταιρείας

Τηλέφωνο: Τηλέφωνο Εταιρείας

Κινητό: Κινητό

Fax: Ο αριθμός fax

email: to_email_mou@email.com

Web: https://www.to_site_mou.gr

Υπεύθυνος: Υπεύθυνος Εταιρείας

Επωνυμία Εταιρείας

Η “επωνυμία επιχείρησης” παρέχει υπηρεσίες συμβουλευτικής υποστήριξης για την βελτίωση της ποιότητας και της παραγωγικότητας οργανισμών, σε κλίμα κοινής προσέγγισης και ολικής υποστήριξης με μοναδικό σκοπό την πλήρη ικανοποίηση των αναγκών και προσδοκιών τους. Με (…) και πλέον χρόνια δημιουργικής προσφοράς κι έχοντας υλοποιήσει άνω των (…) σημαντικών Συμβουλευτικών Έργων, έχει αναδειχθεί σε μια από τις πιο δυναμικές εταιρείες στο χώρο της στον τομέα της Στρατηγικής των Επιχειρήσεων. Ο συνδυασμός της μακράς εμπειρίας των στελεχών της “επωνυμία επιχείρησης” με τη χρήση τεχνογνωσίας αιχμής, διασφαλίζει την ικανότητά της να αντεπεξέλθει στις υψηλές οργανωτικές απαιτήσεις που παρουσιάζει το σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον.