-50%

50% Έκπτωση σε υπηρεσίες κομμωτηρίου

Έκπτωση 50% για το κομμωτήριο (επωνυμία κομμωτηρίου) στη Θεσσαλονίκη! Η προσφορά περιλαμβάνει 1 κούρεμα, 1 λούσιμο και 1 styling μαλλιών αντρικό ή γυναικείο. Αφεθείτε στα έμπειρα χέρια μας για ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα με προσεγμένες προτάσεις υψηλής αισθητικής!!!

Για να δείτε ή να εκτυπώσετε τον κωδικό της προσφοράς θα πρέπει να έχετε συνδεθεί. Αν είστε νέος χρήστης πατείστε εγγραφή και ακολουθήστε τα βήματα. Αν έχετε εγγραφεί τότε πατήστε σύνδεση!

Σας περιμένουμε πάντα στην ίδια φιλική ατμόσφαιρα, την ίδια υψηλή ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών και ένα μοναδικό πνεύμα επαγγελματισμού για να σας δημιουργήσουμε το styling που θα σας αναδείξει!

Η προσφορά περιλαμβάνει:

  • Λούσιμο
  • Ένα Κούρεμα Ανδρικό ή Γυναικείο και
  • Styling Μαλλιών

Παρατηρήσεις:

  • Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την επίσκεψη σας στο χώρο.
  • Η προσφορά ισχύει έως ( ημερομηνία λήξης εκπτωτικού κουπονιού).
  • Για το Σάββατο ο κάθε χώρος θα εξυπηρετεί … κουπόνια και απαιτείται έγκαιρη τηλεφωνική επικοινωνία, καθώς θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
  • Ακύρωση ραντεβού και αλλαγή ημερομηνίας επίσκεψης μπορεί να πραγματοποιηθεί, απαραίτητα με σχετική ενημέρωση προς την επιχείρηση, 2 ημέρες πριν την προκαθορισμένη ημερομηνία επίσκεψής σας στο χώρο μας.
Περιγραφή Εταιρείας
Photo Gallery
Video Gallery
Χάρτης

Διακριτικός Τίτλος: Κομμωτήριο

Διεύθυνση: Διεύθυνση επιχείρησης

Τηλέφωνο: Τηλέφωνο επιχείρησης

Κινητό: Αρ. Κινητού Τηλεφώνου

Fax: Ο αριθμός fax

email: to_kommwtirio_mou@email.com

Web: http://www.to_kommwtirio_mou.gr

Υπεύθυνος: Υπεύθυνος Εταιρείας

Επωνυμία επιχείρησης

Καλωσορίσατε στον κόσμο της ομορφιάς του κομμωτηρίου (επωνυμία κομμωτηρίου). Το (επωνυμία κομμωτηρίου) αποτελεί την πιο αξιόπιστη πρόταση στο χώρο της κομμωτικής, χάρη στο σύγχρονο εξοπλισμό και τους έμπειρους κομμωτές, παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες περιποίησης και φροντίδας μαλλιών.

Για μας στο (επωνυμία κομμωτηρίου), κάθε γυναίκα είναι ξεχωριστή και έτσι της φερόμαστε. Συνδυάζοντας το ταλέντο και τη δημιουργικότητά μας, αναδεικνύουμε τη μοναδικότητά σας δίνοντας έμφαση στη λεπτομέρεια. Αφοσιωνόμαστε στην απόλυτη ικανοποίηση σας. Προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε ένα ευχάριστο και φιλόξενο περιβάλλον