-50%

50% Έκπτωση σε Υπηρεσίες Υποστήριξης Υπερχρεωμένων Νοικοκυριών!

Ανάσα στα Υπερχρεωμένα Νοικοκυριά! Το γραφείο μας αναλαμβάνει εξ` ολοκλήρου τη διαδικασία εξυγίανσης βάση του νέου νόμου ή την πτωχευτική  διαδικασία και όσων δεν υπάγονται στο ν. 3869/2010 προστατεύοντας τα συμφέροντά τους, κατά το μέγιστο δυνατό!

Για να δείτε ή να εκτυπώσετε τον κωδικό της προσφοράς θα πρέπει να έχετε συνδεθεί. Αν είστε νέος χρήστης πατείστε εγγραφή και ακολουθήστε τα βήματα. Αν έχετε εγγραφεί τότε πατήστε σύνδεση!

Εξειδικευμένοι νομικοί σας ενημερώνουν αναλυτικά για τις δυνατότητες που σας παρέχει η ελληνική νομοθεσία (π.χ. Νόμος 3869 – “Κατσέλη”) και αναλαμβάνουν την τραπεζική διαμεσολάβηση και διαπραγμάτευση, προκειμένου να επιτύχετε τις καλύτερες δυνατές ρυθμίσεις χρεών.

Επιπλέον, είναι σε θέση να ελέγξουν πιθανές Παράνομες, Αντισυμβατικές και Αντισυνταγματικές πιέσεις από Τρίτους και να αναλάβουν την υποστήριξη και προστασία σας με κάθε νόμιμο μέσο. Παράλληλα, σας παρέχεται συμβουλευτική υποστήριξη σε επίπεδο διαχείρισης του οικογενειακού προϋπολογισμού.

Συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε Ρυθμίσεις οφειλών Υπερχρεωμένων Νοικοκυριών σε:

  • Καταναλωτικά / Στεγαστικά  δάνεια – Πιστωτικές κάρτες
  • Ρυθμίσεις ληξιπρόθεσμων οφειλών με υπαγωγή στο ν. 3869/10 και μείωση έως εκμηδενισμό του αρχικού δανειζόμενου κεφαλαίου
  • Μείωση της αρχικής διάρκειας αποπληρωμής έως και 20 χρόνια με ταυτόχρονη μείωση της δόσης και περίοδο χάριτος έως τέσσερα έτη χωρίς επιβάρυνση τόκων
  • Σε περιπτώσεις  ύφεσης των εισοδημάτων σας λόγω περικοπών, λόγω απώλειας της εργασίας σας ή λόγω προβλημάτων υγείας κλπ., πολύ χαμηλή δόση έως και μηδενική, ανάλογη των οικονομικών σας δεδομένων, για τέσσερα χρόνια και παραγραφή του υπολοίπου των δανείων σας, με την πάροδο των τεσσάρων ετών.

Παρατηρήσεις:

  • Κάθε κουπόνι είναι ατομικό.
Περιγραφή Εταιρείας
Photo Gallery
Video Gallery
Χάρτης

Διακριτικός Τίτλος: Διακριτικός Τίτλος Επιχείρησης

Διεύθυνση: Διεύθυνση επιχείρησης

Τηλέφωνο: Τηλέφωνο επιχείρησης

Κινητό: Αρ. Κινητού Τηλεφώνου

Fax: Fax επιχείρησης

email: to_email_mou@email.com

Web: http://www.to_site_mou.gr

Υπεύθυνος: Ονομ/νο Υπευθύνου Επιχείρησης

Επωνυμία επιχείρησης

Η Δικηγορική ΕταιρίαΕπωνυμία επιχείρησης” ιδρύθηκε από τον “Ονομ/νο ιδιοκτήτη“.

Οι Δικηγόροι μας εκπροσωπούν μεγάλο αριθμό πελατών σε ποικίλες υποθέσεις διαφορετικών κλάδων. Με μια πραγματική επιχειρηματική κατανόηση το δικηγορικό μας γραφείο παρέχει ρεαλιστικές λύσεις σε επιχειρήσεις και ιδιώτες για τις πιο προκλητικές τους αναθέσεις.

Έχουμε πάθος για τη δικηγορία και τη νομική επιστήμη, ενώ η κύρια επιδίωξη του γραφείου μας είναι να δημιουργούμε μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες μας και έτσι είμαστε πρόθυμοι να υπερβούμε τα όρια μας για να επιτύχουμε αυτόν τον σκοπό.