-50%

50€ για Τρία Ωριαία Μαθήματα Αυτοάμυνας Ανδρών-Γυναικών.

Γυμναστείτε και ανακαλύψτε τα μυστικά της πιο διαδεδομένης τέχνης αυτοάμυνας ώστε να βγείτε με ασφάλεια από μια δύσκολη κατάσταση. Η πιο σύγχρονη και αποτελεσματική μέθοδος που απευθύνεται σε άτομα κάθε φύλου, ηλικίας και φυσικής κατάστασης.

Για να δείτε ή να εκτυπώσετε τον κωδικό της προσφοράς θα πρέπει να έχετε συνδεθεί. Αν είστε νέος χρήστης πατείστε εγγραφή και ακολουθήστε τα βήματα. Αν έχετε εγγραφεί τότε πατήστε σύνδεση!

Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος εκμάθησης πρακτικών τρόπων αυτοάμυνας.

Η προσφορά περιλαμβάνει:

  • 3 ιδιαίτερα μαθήματα (εντός της σχολής, κατόπιν συνεννόησης)
  • Βασιζόμενη στις φυσικές και ενστικτώδεις κινήσεις του ανθρώπινου σώματος η μέθοδος αυτή έχει αναπτύξει  εξαιρετικές πρακτικές και αποτελεσματικές τεχνικές αυτοάμυνας!

Κάθε ασκούμενος μαθαίνει:

  • πώς να επιβιώνει από επίθεση με ρόπαλο, μαχαίρι και  από απειλές με πιστόλι
  • πως να αντιμετωπίζει διάφορους πνιγμούς, κεφαλοκλειδώματα και λαβές ακινητοποίησης από ένας ή πολλαπλούς επιτιθέμενους
  • Η μέθοδος είναι απλή και ταυτόχρονα πολύ αποτελεσματική στο να διδάσκει πώς να λειτουργείτε κάτω από την πίεση το στρες και το σοκ μίας βίαιης επίθεσης.
  • Απευθύνεται σε άτομα κάθε ηλικίας και φύλου, σε αρχάριους και προχωρημένους ανεξάρτητα από την φυσική τους κατάσταση
  • Είναι ο πιο σύγχρονος και αποτελεσματικός τρόπος για να νιώσετε ασφαλείς, σίγουροι και δυνατοί σε κάθε πρόκληση που θα απειλήσει εσάς και τους γύρω σας

 Παρατηρήσεις:

  • Το κάθε κουπόνι ισχύει για ένα άτομο.
  • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών.
  • Οι αγοραστές της προσφοράς κερδίζουν επιπλέον:

50% Έκπτωση σε όλες τις επιπλέον υπηρεσίες.

Περιγραφή Εταιρείας
Photo Gallery
Video Gallery
Χάρτης

Διακριτικός Τίτλος: Διακριτικός Τίτλος Εταιρείας

Διεύθυνση: Διεύθυνση Εταιρείας

Τηλέφωνο: Τηλέφωνο Εταιρείας

Κινητό: 6999999999

Fax: Ο αριθμός fax

email: to_email_mou@email.com

Web: https://www.to_site_mou.gr

Υπεύθυνος: Υπεύθυνος Εταιρείας

Επωνυμία Εταιρείας

Η σχολή μας ιδρύθηκε από ανθρώπους με μεγάλη εμπειρία στις πολεμικές τέχνες, με αγάπη και ιδιαίτερο μεράκι για αυτές. Σκοπός μας είναι η πνευματική, ψυχική και σωματική ανάταση των ασκούμενων, η διάδοση και εξάπλωση των πολεμικών τεχνών και η γνωριμία με τις Πολεμικές Τέχνες με απόλυτη ασφάλεια σε ένα ευχάριστο και συνάμα δημιουργικό περιβάλλον. Γνώμονάς μας είναι να προσφέρουμε στους ασκούμενους μια πλήρη μέθοδο ρεαλιστικής αυτοάμυνας.

Ο χώρος της Ακαδημίας είναι ιδανικός για άσκηση, ιδιαίτερα ευχάριστος, με πλήρη εξοπλισμό και περιλαμβάνει 2  ξεχωριστούς χώρους για εξάσκηση σε πολεμικές τέχνες.