-60%

60% έκπτωση για την συντήρηση του καυστήρα σας

60% έκπτωση για συντήρηση καυστήρα – λέβητα φυσικού αερίου! Εξασφαλίστε την καλή συντήρηση του καυστήρα σας και κερδίστε χρήματα για όλο τον χειμώνα.

Για να δείτε ή να εκτυπώσετε τον κωδικό της προσφοράς θα πρέπει να έχετε συνδεθεί. Αν είστε νέος χρήστης πατείστε εγγραφή και ακολουθήστε τα βήματα. Αν έχετε εγγραφεί τότε πατήστε σύνδεση!

Καθώς ξεκίνησε η χειμερινή περίοδος, σας συμφέρει να προβείτε στη συντήρηση των εγκαταστάσεων θέρμανσής σας για μεγαλύτερη  απόδοσηασφάλεια  και οικονομία.  Κάνοντας συντήρηση στον καυστήρα σας κερδίζετε ως και 50% στην εξοικονόμηση καυσίμων γιατί σε διαφορετική περίπτωση ο καυστήρας δουλεύει σε υψηλότερες θερμοκρασίες και έτσι αυξάνεται και η καύση που πραγματοποιεί. Επίσης, γίνεται εξοικονόμηση χρημάτων καθώς εξασφαλίζετε την αντοχή του καυστήρα σας στην πάροδο του χρόνου! Εξασφαλίστε τη σωστή λειτουργία των εγκαταστάσεων, δηλαδή, την μέγιστη απόδοση με το λιγότερο κόστος (βλαβών – κατανάλωσης) καθώς αυξάνετε τη διάρκεια ζωής του καυστήρα σας.

Η προσφορά περιλαμβάνει:

  • 60% έκπτωση για συντήρηση καυστήρα – λέβητα φυσικού αερίου.
  • Καθαρισμό καυστήρα.
  • Έκδοση φύλλου ελέγχου ΠΕΡΠΑ (υποχρεωτικό δια νόμου).
  • Έλεγχο καλής λειτουργίας εγκατάστασης.

Παρατηρήσεις:

  • Το κάθε κουπόνι είναι για μία (1) συντήρηση καυστήρα-λέβητα φυσικού αερίου
  • Τηλεφωνικό τηλεφωνικό ραντεβού 3 ημέρες πριν.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την επίσκεψη σας στο χώρο.

 

Περιγραφή Εταιρείας
Photo Gallery
Video Gallery
Χάρτης

Διακριτικός Τίτλος: Διακριτικός Τίτλος Εταιρείας

Διεύθυνση: Διεύθυνση Εταιρείας

Τηλέφωνο: Τηλέφωνο επιχείρησης

Κινητό: Κινητό επιχείρησης

Fax: Fax Εταιρείας

email: to_email_mou@email.com

Web: http://www.to_site_mou.gr

Υπεύθυνος: Υπεύθυνος Εταιρείας

Επωνυμία Εταιρείας

Η επιχείρησή μας,  με ξεχωριστή αντίληψη, παράδοση και αυστηρότητα σε θέματα ποιότητας, λειτουργικότητας και αξιοπιστίας, λειτουργεί στην ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας, όπου βασισμένη στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγης και ποιοτικού ελέγχου, προσφέρει  μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας, χαμηλής κατανάλωσης καυσίμων και φιλικής προς το περιβάλλον χρήσης .