-60%

60% έκπτωση σε επώνυμα χαλιά για να ανανεώσετε το σπίτι σας

60% έκπτωση σε επώνυμα χαλιά από μοναδικές συλλογές με κορυφαία χαρακτηριστικά.  Εκμεταλλευτείτε την προσφορά και ανανεώστε το σπίτι σας χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία!

Για να δείτε ή να εκτυπώσετε τον κωδικό της προσφοράς θα πρέπει να έχετε συνδεθεί. Αν είστε νέος χρήστης πατείστε εγγραφή και ακολουθήστε τα βήματα. Αν έχετε εγγραφεί τότε πατήστε σύνδεση!

Αυθεντικά χειροποίητα χαλιά Ανατολής στις χαμηλότερες τιμές. Η συνεχώς εμπλουτιζόμενη συλλογή μας περιλαμβάνει δεκάδες χαλιά επιλεγμένα και πιστοποιημένα ένα προς ένα, από έμπειρους εκτιμητές με κριτήριο την ποιότητα και την μοναδικότητά τους. Χαλιά μοναδικά, κλασικά, αλλά και μοντέρνα, όπως και κιλίμια όλων των τύπων παρέχονται σε ασυναγώνιστες τιμές.

Ενημερωθείτε για τις σύγχρονες τάσεις και εξελίξεις στο χώρο του χαλιού και βρείτε το χαλί που ταιριάζει στον δικο σας χώρο καθώς και στην προσωπικότητα σου!

Η προσφορά περιλαμβάνει:

  • 60% έκπτωση σε επώνυμα χαλιά από μοναδικές συλλογές με κορυφαία χαρακτηριστικά.

Παρατηρήσεις:

  • Ο κάθε πελάτης μπορεί να προμηθευτεί απεριόριστα κουπόνια.
  • Η προσφορά δεν ισχύει για χονδρική πώληση.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την επίσκεψη σας στο χώρο.
  • Tο κουπόνι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με άλλη προσφορά.

 

Περιγραφή Εταιρείας
Photo Gallery
Video Gallery
Χάρτης

Διακριτικός Τίτλος: Διακριτικός Τίτλος Εταιρείας

Διεύθυνση: Διεύθυνση Εταιρείας

Τηλέφωνο: Τηλέφωνο επιχείρησης

Κινητό: Κινητό επιχείρησης

Fax: Fax Εταιρείας

email: to_email_mou@email.com

Web: http://www.to_site_mou.gr

Υπεύθυνος: Υπεύθυνος Εταιρείας

Επωνυμία Εταιρείας

Υπάρχει ένα χαλί διαθέσιμο για κάθε γωνιά και κάθε γούστο! Η (Όνομα Επιχείρησης) διαθέτει εκτενή γνώση γύρω από την αγορά χαλιών, γεγονός το οποίο διασφαλίζει ότι όλα τα χαλιά μας κατασκευάζονται με την καλύτερη ποιότητα και διατίθενται σε προσφορά με τις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Για την απόλυτη αγοραστική εμπειρία σας, προσφέρουμε προσωπική βοήθεια ώστε να διευκολυνθείτε στην επιλογή του πλέον κατάλληλου χαλιού που θα καλύπτει όλες τις απαιτήσεις σας.

Η εγγύηση επιστροφής των χρημάτων σας εντός 30 ημερών σάς δίνει τη δυνατότητα να δείτε το χαλί στο σπίτι σας πριν πάρετε την τελική απόφαση. Υπόσχεσή μας είναι ότι θα πράξουμε το καλύτερο δυνατό για να διασφαλιστεί ότι όλοι οι πελάτες μας θα παραμείνουν απολύτως ικανοποιημένοι με τις αγορές τους. Δώστε νέα πνοή στο σπίτι σας με ένα νέο χαλί σε απίστευτη τιμή!