-60%

60% Έκπτωση σε ποιοτικές περούκες

Δώστε μάκρος και όγκο στα μαλλιά σας με περούκες από φυσική  ή συνθετική τρίχα με έκπτωση 60% από το κατάστημα (Επωνυμία καταστήματος).

Για να δείτε ή να εκτυπώσετε τον κωδικό της προσφοράς θα πρέπει να έχετε συνδεθεί. Αν είστε νέος χρήστης πατείστε εγγραφή και ακολουθήστε τα βήματα. Αν έχετε εγγραφεί τότε πατήστε σύνδεση!

Αν θέλετε γρήγορη και εντυπωσιακή αλλαγή της εμφάνισης σας στις ειδικές απαιτήσεις του κάθε χτενίσματος,τότε επιλέξτε περούκες σε μεγάλη γκάμα σχεδίων και χρωμάτων.Αποκτήστε γρήγορα υπέροχα,εντυπωσιακά μαλλιά με τις περούκες του (επωνυμία επιχείρησης).

Περισσότερα από 120 σχέδια περούκας σε πλήρη χρωματική γκάμα.  Περούκες ανδρικές, περούκες γυναικείες και περούκες παιδικές. Στο κατάστημά μας θα βρείτε την περούκα που θέλετε στην πιο ανταγωνιστική τιμή! Περούκες από 100% φυσική τρίχα, αλλά και περούκες από τεχνητή ή μικτή τρίχα, ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες και προτιμήσεις σας.

Όλες οι περούκες έχουν τέλεια εφαρμογή και γραπτή εγγύηση ποιότητας.

Η προσφορά περιλαμβάνει:

  • Επιλογή μιας περούκας ανδρικής, γυναικείας ή παιδικής από το κατάστημά μας σε οποιοδήποτε χρώμα και σχέδιο επιθυμείτε ή
  • Κατασκευή οποιασδήποτε περούκας θελήσετε κατά παραγγελία.

Παρατηρήσεις:

  • Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την επίσκεψη σας στο χώρο.
  • Κάθε κουπόνι είναι ατομικό. Δυνατότητα απεριόριστης εκτύπωσης  κουπονιών.
Περιγραφή Εταιρείας
Photo Gallery
Video Gallery
Χάρτης

Διακριτικός Τίτλος: Διακριτικός Τίτλος Επιχείρησης

Διεύθυνση: Διεύθυνση επιχείρησης

Τηλέφωνο: Τηλέφωνο επιχείρησης

Κινητό: Αρ. Κινητού Τηλεφώνου

Fax: Ο αριθμός fax

email: to_email_mou@email.com

Web: http://www.to_site_mou.gr

Υπεύθυνος: Ονομ/νο Υπευθύνου Επιχείρησης

Επωνυμία επιχείρησης

Η εταιρία (επωνυμία επιχείρησης) δραστηριοποιείται (…) χρόνια στον χώρο της ομορφιάς. Στην εταιρία μας θα βρείτε την μεγαλύτερη γκάμα προιόντων σε περούκες, ποστίς, hair extensions, τρέσσες, τρέσσο clips απο 100 % φυσική τρίχα αρίστης ποιότητας.

Στο καταστήμά μας ο πιο απαιτητικός επαγγελματίας κομμωτής θα βρει πολύ μεγάλη συλλογή σε μηχανήματα τοποθέτησης hair extensions, εργαλεία, αναλώσιμα, αξεσουάρ όπως κλωστές – βελόνες για τοποθέτηση ραφτής τρέσσας, αυτοκόλλητες τρέσσες κ.α. Στο τμήμα λιανικής των καταστημάτων μας μπορείτε να βρείτε τα πάντα σε σχέση με τα hair extensions στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Διαθέτουμε τεράστια ποικιλία σχεδίων σε ανταγωνιστικές τιμές, περούκες φυσικές και συνθετικές, υψηλής ποιότητας, με υλικά ανάλαφρα, αντιαλλεργικά, για άντρες, γυναίκες και παιδιά. Μπορούν να γίνουν και ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ για να έχετε την εμφάνιση που ονειρεύεστε προσθέτοντας ανταύγειες, extension για πυκνότητα και αλλαγή στυλ.

‘Ολες οι περούκες μας είναι αποστειρωμένες και απολυμασμένες.