-45%

75€ για τραπέζι 6 ατόμων στο καλύτερο σχήμα της φετινής χρονιάς

75€ από 110€ για τραπέζι 6 ατόμων στο καλύτερο σχήμα της φετινής χρονιάς.  Διασκεδάστε και ξεφαντώστε μέχρι το πρωί!

Για να δείτε ή να εκτυπώσετε τον κωδικό της προσφοράς θα πρέπει να έχετε συνδεθεί. Αν είστε νέος χρήστης πατείστε εγγραφή και ακολουθήστε τα βήματα. Αν έχετε εγγραφεί τότε πατήστε σύνδεση!

45% έκπτωση για να το ρίξετε έξω μαζί με τον/την μοναδικό/ή (όνομα τραγουδιστή/στριας). Μαζί του ο/η (όνομα τραγουδιστή/στριας) που με την γεμάτη ενέργεια του,  γνωρίζει καλά πώς να ξεσηκώνει τον κόσμο!

Η προσφορά περιλαμβάνει :

  • Στην τιμή περιλαμβάνεται μία (1) απλή φιάλη ποτό (κομπλε) σε τραπέζι ή δύο (2) φιάλες κρασί χωρίς να υποχρεούστε να πάρετε κάτι επιπλέον

Kουπόνια:

  • Κάθε κουπόνι ισχύει για Έξι (6) άτομα
  • Τα κουπόνια λειτουργούν και αθροιστικά. Με την αγορά δηλαδή (2) κουπονιών δικαιούστε 2 φιάλες ποτό ή 4 φιάλες κρασί κ.λπ.
  • Με την προμήθεια του κουπονιού θα χρειαστεί απαραίτητα να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο του καταστήματος στο τηλ:(2310999999)
  • Είναι απαραίτητη η εκτύπωση του κουπονιού σας και η προσκόμιση του ημέρα της επίσκεψής σας
Περιγραφή Εταιρείας
Photo Gallery
Video Gallery
Χάρτης

Διακριτικός Τίτλος: Διακριτικός Τίτλος Εταιρείας

Διεύθυνση: Διεύθυνση Εταιρείας

Τηλέφωνο: Τηλέφωνο επιχείρησης

Κινητό: Κινητό επιχείρησης

Fax: Fax Εταιρείας

email: to_email_mou@email.com

Web: http://www.to_site_mou.gr

Υπεύθυνος: Υπεύθυνος Εταιρείας

Επωνυμία Εταιρείας

Τα μπουζούκια είναι το κατ εξοχίν μέρος στο οποίο θα το ρίξετε έξω, θα ακούσετε live τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες, θα χορέψετε στην πίστα και πραγματικά θα ξεφαντώσετε.

Θεωρείτε όμως και το πιο κατάλληλο μέρος για να γνωρίσετε πολύ πιο εύκολα τις κοπέλες ή τα αγόρια της διπλανής παρέας,  εφόσον δεν χρειάζεται καν στρατηγική απλά θα πετάξετε ένα λουλούδι ο ένας στον άλλον!