-80%

7€ για ένα επαγγελματικό μακιγιάζ με επώνυμα προϊόντα

Επαγγελματικό Μακιγιάζ Προσώπου Απλό ή Βραδινό για Μοναδικό Αποτέλεσμα από τους Επαγγελματίες του (επωνυμία Κέντρου Αισθητικής) και συμβουλές προσαρμοσμένες στα χαρακτηριστικά του προσώπου και της εμφάνισής σας!

Για να δείτε ή να εκτυπώσετε τον κωδικό της προσφοράς θα πρέπει να έχετε συνδεθεί. Αν είστε νέος χρήστης πατείστε εγγραφή και ακολουθήστε τα βήματα. Αν έχετε εγγραφεί τότε πατήστε σύνδεση!

Απόλαυσε μία εμπειρία makeover, σε έναν σοφιστικέ χώρο, που θα σε ηρεμήσει και θα σε βοηθήσει να αφήσεις τις ανασφάλειες στο παρελθόν. Και αυτό είναι εύκολο όταν στο παρόν και στο μέλλον, η τέχνη και η τεχνική του μακιγιάζ σε αγκαλιάζει τόσο ιδανικά!

Η προσφορά περιλαμβάνει:

7€ από 35€ για ένα επαγγελματικό μακιγιάζ με επώνυμα προϊόντα για να εντυπωσιάσετε στις ξεχωριστές σας εξορμήσεις και να τραβήξετε όλα τα βλέμματα πάνω σας, από το πανέμορφο εργαστήριο αισθητικής (επωνυμία επιχείρησης) στη Θεσσαλονίκη.

Παρατηρήσεις:

  • Κάθε κουπόνι ισχύει για ένα άτομο.
  • Μπορείτε να προμηθευτείτε απεριόριστα κουπόνια για εσάς ή με τη μορφή δώρου για συγγενείς και φίλους.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την επίσκεψη σας στο χώρο.
  • Η προσφορά ισχύει έως ( ημερομηνία λήξης εκπτωτικού κουπονιού).
Περιγραφή Εταιρείας
Photo Gallery
Video Gallery
Χάρτης

Διακριτικός Τίτλος: Διακριτικός Τίτλος Επιχείρησης

Διεύθυνση: Διεύθυνση επιχείρησης

Τηλέφωνο: Τηλέφωνο επιχείρησης

Κινητό: Αρ. Κινητού Τηλεφώνου

Fax: Ο αριθμός fax

email: to_email_mou@email.com

Web: http://www.to_site_mou.gr

Υπεύθυνος: Ονομ/νο Υπευθύνου Επιχείρησης

Επωνυμία επιχείρησης

Το πρόσωπο είναι ο καθρέφτης της ψυχής. Γι’ αυτό η σωστή επιλογή των ειδικών προιόντων από τους εξειδικευμένους επαγγελματίες είναι απαραίτητη.

Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, το (επωνυμία επιχείρησης), παρέχει τον πλέον ειδικευμένο και πρωτοποριακό εξοπλισμό, με εγγυημένα αποτελέσματα μοναδικής και ασύλληπτης ομορφιάς, σε ένα καθαρό και ήρεμο περιβάλλον. Ξεχωρίζει για την πείρα, τα προηγμένα μηχανήματα και τον τρόπο διαχείρισης κάθε περίπτωσης, γιατί ο καθένας από εσάς είναι μοναδικός.