-52%

9.90€ για αυθεντική Ιταλική Pizza + Σαλάτα + Αναψυκτικό!

Ώρα για πίτσα? Απολαύστε φίνα αυθεντική Ιταλική Pizza από την (όνομα επιχείρησης) σε όλες τις αγαπημένες σας γεύσεις,  μόνο με 9.90€. Η προσφορά περιλαμβάνει μια οικογενειακή πίτσα, μια σαλάτα και μια Coca Cola και ισχύει και για delivery!

 

Για να δείτε ή να εκτυπώσετε τον κωδικό της προσφοράς θα πρέπει να έχετε συνδεθεί. Αν είστε νέος χρήστης πατείστε εγγραφή και ακολουθήστε τα βήματα. Αν έχετε εγγραφεί τότε πατήστε σύνδεση!

Όλοι  ψάχνουμε για εύκολο και νόστιμο φαγητό για να φωνάξουμε τους φίλους μας ή να μαζέψουμε την οικογένειά μας και να απολαύσουμε την βραδιά μας.

Η πιτσαρία (Όνομα Επιχείρησης) με τα φρέσκα και επώνυμα υλικά που χρησιμοποιεί κατά κανόνα, σας προσφέρει ένα πλήρες γεύμα που περιλαμβάνει :

  • Μία οικογενειακή πίτσα 36cm ελεύθερης επιλογής από τον κατάλογο.
  • Μία σαλάτα ελεύθερης επιλογής από τον κατάλογο.
  • Μία Coca Cola 1,5lt

Μπορείτε να παραγγείλετε και να γευτείτε τις πιο hot pizza που έχετε ποτέ δοκιμάσει.

  • Η προσφορά ισχύει έως τις 31/12/2012
Περιγραφή Εταιρείας
Photo Gallery
Video Gallery
Χάρτης

Διακριτικός Τίτλος: Διακριτικός Τίτλος Εταιρείας

Διεύθυνση: Διεύθυνση Επιχείρησης

Τηλέφωνο: 231000000

Κινητό: Κινητό

Fax: 2310555555

email: info@mypizza.gr

Web: www.mypizza.gr

Υπεύθυνος: Υπεύθυνος Εταιρείας

(Όνομα Επιχείρησης)

H πιτσαρία (Όνομα Επιχείρησης) ξεκίνησε την πορεία της το (…) και στα επόμενα χρόνια δημιούργησε ένα ισχυρό όνομα στο τομέα της εστίασης και ειδικά της πίτσας!

Βασικές αρχές της λειτουργίας είναι η αυστηρή επιλογή φρέσκων και επώνυμων υλικών, η συνέπεια στη ποιότητα και η άμεση εξυπηρέτηση.

Σήμερα η (Όνομα Επιχείρησης) με μεγαλύτερη εμπειρία και περισσότερη γνώση σας προσφέρει καθημερινά υπέροχες γεύσεις με σκοπό να διατηρήσει αυτή τη σχέση εμπιστοσύνης και απόλαυσης!